VOLZET - Informatieve en geanimeerde tocht door Antwerpen

Begeleide rondleiding

Onze teller staat al op 100. Maar ondertussen tikt ook onze stappenteller aardig aan. Want welke obstakels we ook treffen, wij blijven in beweging. Met ons kompas pal op ons doel gericht, effenen we het pad. We stippelen de route uit; leiden en begeleiden. Die forse tred, die cadans in balans, het houdt ons hart gezond. Het versterkt onze kern en maakt ons net zo robuust als vitaal; net zo stabiel als wendbaar.

We kijken vooruit én we kijken om naar wie volgt, want we willen anderen steunen om zelf stappen te zetten. Het tempo ligt immers hoog, dat is eigen aan de wereld van vandaag – en morgen. Daarom moeten we af en toe ook even uitblazen: diep ademhalen, die ‘jonge’ longen vullen en in één keer al die 100 kaarsjes uitblazen. Vier met ons mee, ga met ons mee. Blijf in beweging!

Donderdag 13 mei neemt beweging.net Antwerpen je mee op een informatieve en geanimeerde tocht door Antwerpen. Met verschillende stops leren we je onze organisatie nog beter kennen.

Je kan kiezen uit een korte en een lange wandeling:
De korte wandeling is 5 kilometer lang en zal ongeveer 1,5 uur duren.
De lange wandeling is 10 kilometer lang en zal ongeveer 2,5 uur duren.

De wandelingen vinden plaats op donderdag 13 mei tussen 10 uur en 16 uur.
Schrijf je in met jouw bubbel van 4 personen via ons online formulier.
Wil je graag met meer dan 4 personen inschrijven? Stuur dan even een mailtje naar met vermelding van het voorkeuruur en of jullie de korte of lange wandeling willen doen.

JE KAN JE NIET MEER INSCHRIJVEN VOOR DIT EVENT

Houd onze website in de gaten voor nog meer updates rond dit feestjaar!

Praktische info

  • Datum: 13-05-2021 van 10:00 tot 16:00
  • Locatie: Nationalestraat 111, Antwerpen

Contactpersoon:

  • Organisator: Beweging.net